Informatiebijeenkomst: Oriƫntatie op vrijwilligerswerk in gemeente Bloemendaal/Vogelenzang

Aanbieder

Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving

Inhoud

Deze informatiebijeenkomst is voor iedereen die overweegt (ander) vrijwilligerswerk te gaan doen. Wanneer je nog nooit vrijwilligerswerk hebt gedaan, kom je tijdens deze bijeenkomst te weten wat vrijwilligerswerk is en welke rechten en plichten je als vrijwilliger hebt.

Daarbij wordt er uitgelegd welke motieven organisaties hebben om met vrijwilligers te werken en bij welke organisaties je aan de slag zou kunnen als vrijwilliger binnen de gemeente Bloemendaal/Vogelenzang. Wanneer er behoefte aan is, wordt er ook samen met jou onderzocht welke kwaliteiten je in zou kunnen zetten bij het doen van vrijwilligerswerk.

Het maakt niet uit of je jong, middelbaar, 60+, werkend, ‘in-between-jobs’ of expat bent: iedereen die interesse heeft om als vrijwilliger aan de slag te gaan binnen de gemeente Bloemendaal is welkom. Onze consulent Bloemendaal heet je dan ook graag van harte welkom.

Aanvullende informatie

Docenten
De consulent van deze workshop wordt binnenkort bekend gemaakt.

Deelnemers
Deze workshop is bedoeld voor vrijwilligers of mensen die overwegen vrijwilligerswerk te gaan doen binnen de gemeente Bloemendaal/Vogelenzang.

Locatie
De Wachtkamer 3e Klasse
Leidsevaart 36
2114 AD Vogelenzang

Kosten
Deelname aan deze informatiebijeenkomst is gratis.
Bij afmelding binnen 24 uur voor aanvang of bij afwezigheid zonder afmelding, wordt een factuur van € 10,00 in rekening gebracht.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via het formulier rechts op deze pagina.
Kun je er deze keer niet bij zijn, maar heb je wel belangstelling, dan is een oriëntatie op afspraak ook een mogelijkheid. Je kunt hiervoor eventueel emailen naar info@vwc-bloemendaal.nl.

Datum bijeenkomst

Cursusinformatieformulier

Wilt u informatie ontvangen over deze cursus? Vul dan onderstaand formulier in.

Uw vraag wordt rechtstreeks naar het betreffende instituut verstuurd en u ontvangt een kopie in uw eigen e-mailbox.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

2301098-Informatiebijeenkomst: Oriëntatie op vrijwilligerswerk in gemeente Bloemendaal/Vogelenzang